HOME VOEDING SPORTEN DIETEN ARTIKELEN OVER ONS
Overwin je Overgang Dagaanbieding

Overwin je Overgang Dagaanbieding

Ga je als vrouw door de overgang en heb je last van vervelende ongemakken? Word je 's nachts wakker badend in het zweet en heb je daarnaast ook wel eens last van depressieve gevoelens? Lees dan het e-boek 'Overwin Je Overgang' van Ria Kamelle. Hierin behandelt de schrijfster en overgangsexpert sterke strategieën om af te rekenen met je overgangsklachten.

Ria Kamelle helpt namelijk dagelijks cliënten die kampen met overgangsproblemen. Maar dat is nog niet alles. Ook zelf had ze moeite tijdens haar overgang. Ze kampte met opvliegers, stemmingswisselingen, nachtelijk zweten en noem het maar op. Ze probeerde van alles. Ze ging meer sporten, ze nam medicijnen (waaronder antidepressiva) en ze bezocht verschillende zorgprofessionals. Uiteindelijk draaide dit allemaal op niets uit. Nog altijd liep ze met die vervelende klachten rond.

Tot dat ze het heft in eigen hand nam. Ze merkte dat veel professionals eigenlijk helemaal niet wisten waar ze het over hadden. Op haar ontdekkingstocht realiseerde ze zich dat de meeste overgangsklachten komen door alledaagse ingrediënten in onze voeding en gewoontes. De twee belangrijkste factoren zijn geraffineerde suiker en een gebrek aan ontspanning.

Met dit in het achterhoofd beschrijft Kamelle in haar e-boek veel handige en praktische tips. Je leert alles over de klachten en je krijgt informatie over hoe je direct je overgangsklachten kan verzachten. Verder ontdek je hoe je opvliegers, vermoeidheid, botontkalking en geestelijke overgangsklachten kan verminderen. Naast deze onderwerpen behandelt ze ook veelvoorkomende klachten zoals kortademigheid, benauwdheid en hoofdpijn.

Maar er is nog veel meer. Ze gaat ook in op een lage weerstand, pijnlijke spieren en gewrichten, en prikkelbaarheid. Kamelle laat geen onderwerp buiten beschouwing. Haar boek is daadwerkelijk een complete gids voor iedere vrouw die gezond door de overgang wil.

Download nu!

Stoppen met Lijnen 12 weken Gezond en Gewicht

€ 87,00

Loop je met een kilo'tje te veel rond en zou je daar graag eens vanaf komen? Wil je daarnaast op een manier afslanken waarna het vet ook daadwerkelijk weg blijft, doe dan de Cursus Stoppen met Lijnen lees meer...


Afvallen met Nederland

€ 29,85

Duurzaam afvallen, dat is zo makkelijk nog niet. Crashdieten en jojo-en daarentegen is eenvoudig. Toch is dit niet de juiste manier om gezond af te vallen en geeft het je op den duur niet de resultate lees meer...


Suikervrije Feestdagen Ebook

€ 14,95

Tijdens de feestdagen is het vaak moeilijk om gezond te blijven eten. Schalen vol met vlees, vette sauzen en desserts die vol zitten met kilo's suiker. Eva van Zeeland van de blog Miss Natural Lifesty lees meer...