HOME VOEDING SPORTEN DIETEN ARTIKELEN OVER ONS
Fit Foodkit Mannen

Fit Foodkit Mannen

Voor een fit en optimaal functionerend lichaam is sporten alleen niet genoeg. Het begint namelijk allemaal in de keuken. Zonder hoge kwaliteit voedingsstoffen krijgen je spieren niet de juiste energie om grote prestaties te leveren. Daarom is het belangrijk dat je de juiste maaltijden voorbereid die zowel je sportprestaties bevorderen als je lichaam in optimale vorm behouden. Met de FIT Foodkit weet je zeker dat dit gaat lukken.

Dit voedingsplan wat door de personal trainers van FIT zelf dagelijks wordt gebruikt staat vol met praktische informatie. Het plan komt met een 7-daags voedingsschema en 14 recepten om van te smullen. Daarnaast leer je de benodigde achtergrondinformatie om ervoor te zorgen dat je ook in de toekomst de juiste keuzes maakt. Tot slot bevat de FIT Foodkit ook nog boodschappenlijstjes die je eenvoudig meeneemt naar de supermarkt.

Vanaf nu weet je wat gezonde voeding is en wat de juiste hoeveelheden zijn voor jou. Met de FIT Foodkit bespaar je uren zoeken en weet je zeker dat je kwaliteit in handen hebt. Of je nou wil afslanken of spieren bouwen, met de Foodkit van FIT kan het allemaal. Het is een boek waarmee je zelf, onafhankelijk van anderen, mee aan de slag kan.

De kit bevat recepten voor zowel ontbijt, lunch, diner als snacks. Allen zijn even makkelijk en snel te bereiden. Na aanschaf krijg je het geheel meteen in je mailbox en kun je alles op je favoriete device lezen. Op deze manier heb je de informatie altijd op zak en kun je ook als je bij je vrienden bent de recepten uit de FIT Foodkit koken.

Download nu!

Clean Start 21 dagen detox

€ 47,00

Heb jij regelmatig last van depressieve gevoelens en stemmingswisselingen of ben je regelmatig ziek? Of, heb je wel eens last van darm- en maagklachten of merk je onverklaarbare spier- en gewrichtspij lees meer...