HOME VOEDING SPORTEN DIETEN ARTIKELEN OVER ONS
Clean Start 21 dagen detox

Clean Start 21 dagen detox

Heb jij regelmatig last van depressieve gevoelens en stemmingswisselingen of ben je regelmatig ziek? Of, heb je wel eens last van darm- en maagklachten of merk je onverklaarbare spier- en gewrichtspijnen? Deze diffuse symptomen zijn soms moeilijk thuis te brengen. Toch is het goed mogelijk dat je hier last van hebt door een overmatige blootstelling aan gifstoffen. Vandaag de dag nemen we namelijk zo'n 4,5 kg gifstoffen per jaar tot ons, waarvan een deel wordt in ons lichaam blijft. Het is daarom niet gek dat je last hebt van bijvoorbeeld allergie├źn, overgewicht of huidklachten.

Gelukkig zijn er manieren om deze gifstoffen af te voeren. Met de 'Clean Start 21 dagen detox' van Miss Natural Lifestyle helpt je daarbij. In dit uitgebreide pakket pak je de oorzaken van de gif aanvoer in je lichaam aan en ontdoe je je tegelijkertijd van oude gifstoffen.

In dit programma ontdek je onder andere waarom detoxen zo goed is en hoe je dit op zijn beste doet. Daarnaast legt Miss Natural je uit wat de verschillende soorten detoxen zijn en welke het meest geschikt is voor welk doel. Verder leer je hoe je een detox praktisch voorbereid en hoe je jezelf klaarstoomt voor deze periode. Daarbij bevat het pakket ook nog eens tips om niet alleen je lichaam te detoxen, maar ook je geest.

Met de Clean Start 21 dagen detox weet je precies hoe, waarom en wanneer je moet en kan detoxen. Bovendien ontvang je nog veel meer kennis die je helpt bij het aanhouden van een gezonde leefstijl na je leefstijl. Op deze manier ben je er zeker van dat je verdwenen klachten weg blijven, en dat je toegenomen energielevels en geluksgevoelens blijven.

Download nu!

Stoppen met Lijnen 12 weken Gezond en Gewicht

€ 87,00

Loop je met een kilo'tje te veel rond en zou je daar graag eens vanaf komen? Wil je daarnaast op een manier afslanken waarna het vet ook daadwerkelijk weg blijft, doe dan de Cursus Stoppen met Lijnen lees meer...


Detox voor Vrouwen

€ 97,00

Voel jij je regelmatig moe en heb je last van stress? Lijkt het daarnaast bij iedere keer dat je in de spiegel kijkt dat je een jaar ouder bent geworden? Met het drukke leven van vandaag de dag is dit lees meer...